Bollebuikenshoot

Een bollebuikenshoot is in eerste instantie heel erg leuk! De shoot vindt meestal plaats vanaf de 36e week van je zwangerschap, wanneer je in de meeste gevallen al verlof hebt. Je hoeft je dan niet meer druk te maken over het afronden van je werk en bent volledig in staat te genieten van je zwangerschap. Rust je voor aanvang van de shoot goed uit.

Neem vooral je partner mee, of een vriendin, je moeder, een zus of wie je wilt. Vergeet ook niet je favoriete muziek mee te nemen, kortom: alles wat de shoot ontspannen maakt en tot een leuke manier om met je zwangerschap bezig te zijn.

De fotoshoot vindt in principe plaats in mijn fotostudio in Emmen. Hier wordt je op je gemak ontvangen en spreken we samen door wat voor foto’s je mooi vind en hoe je graag gefotografeerd wil gaan worden. Vervolgens gaan we aan de slag.

De fotoshoot duurt ongeveer 2 uur. Als je ook met je bestaande kind(eren) erbij op de foto wilt, duurt het in totaal vaak een half uurtje langer (we beginnen of eindigen de shoot dan daarmee). Vooraf bekijken we de make-up en overleggen we samen over het soort foto’s dat je wilt laten maken. Vervolgens bouwen we de shoot langzaam op, waarbij we altijd beginnen met volledig geklede foto’s. Tussendoor vindt telkens terugkoppeling plaats en we nemen voldoende pauze als dat nodig is.

Ik trek alle tijd voor je uit. Duurt het even voordat je ontspannen bent of zijn we langer bezig door een plotselinge vlaag van inspiratie, dan is dit geen probleem en is dat risico voor mij. Het doel is dat je een leuke shoot beleeft en uiteindelijk met prachtige foto’s naar huis gaat. Haast en stress horen daar zeker niet bij.

Tip Je kan er ook een combi-shoot doen waarbij je twee of drie maal gefotografeerd wordt (bijvoorbeeld na 3, 6 en 8 maanden) zodat je je zwangerschap van begin tot eind vastgelegd hebt.